Allmänt

Vad är Mobify?

Mobify är en för konsumenter avsedd tjänst med vars hjälp du smidigt sköter din ekonomi på en dator, surfplatta och mobiltelefon. Vi erbjuder också ett belönande bonussystem. Se vår mer detaljerade introduktion på sidan Egenskaper.

Hur kan jag börja använda tjänsten?

Du kan registrera dig att använda tjänsten både på webbplatsen och i mobilapplikationen. Registreringen tar bara några sekunder. Du kan registrera dig via Facebook eller med e-post. Registrera dig här.

Vad kostar tjänsten?

Att registrera sig och att använda  tjänsten är avgiftsfritt.

Finns det en hund begravd i tjänsten?

Nej, vi ville förändra marknaden. Att få en faktura kostar kunden, vilket vi tycker är helt galet. Därför ville vi att hanteringen av ekonomin och betalningen av fakturor skulle vara belönande. Vår affärsverksamhet är baserad på tjänster som erbjuds företag. Och till kunder vill vi däremot erbjuda avgiftsbaserade tilläggsfunktioner. Bastjänsten är och kommer att förbli avgiftsfri. Vi profiterar inte på överföringen av klientmedel.

Hur lägger jag till mina dokument i tjänsten?

Du kan behändigt lägga till dokument med hjälp av mobilapplikationen, genom att ta en bild av dokumentet i fråga. Genom att använda din personliga faktureringsadress kan du beställa handlingar, såsom till exempel lönekvitton, direkt till tjänsten, eller skicka dem från din egen e-post.

Kan jag välja ett annat språk för tjänsten?

Tjänstens mobilapplikation fungerar på tre olika språk: Finska, svenska och engelska. Vår onlinetjänst fungerar för närvarande endast på finska. Taloustili-tjänsten erbjuds endast på finska.

Fungerar er mobilapplikation i alla mobiltelefoner?

Vår mobilapplikation fungerar i alla mobiltelefoner med Android- och IOS-operativsystem. Kom ihåg att uppgradera ditt operativsystem till den senaste versionen.

Hittade inte svaret du letade efter?

Kontakta vår kundtjänst via e-post till asiakaspalvelu@mobify.fi. Alternativt kan du klicka på chattsymbolen till höger på sidan eller använda kontaktformuläret.