Taloustili?

Kysymyksiä Taloustilistä

Mikä on Taloustili?

Taloustilin avulla laskut voi maksaa joustavasti osissa Mobify-palvelussa.
Luottoa voi lyhentää minimierissä tai maksaa kerralla takaisin, kun käyttäjälle sopii. Taloustiliä voi hakea Mobify-palvelussa ja luottopäätöksen saa muutamassa arkipäivässä, jonka jälkeen Taloustili -ominaisuus on käytössä. Jatkossa käyttäjä voi maksaa laskut normaalisti pankkikortilla tai Taloustiliä käyttäen.

Mobifyn Taloustilillä maksat laskut osissa.

Miten voin hakea Taloustiliä?

1. Kirjaudu sisään palveluun joko mobiilisovelluksesta tai verkkoportaalista.
2. Siirry kohtaan ”Taloustili”.
3. Täytä hakemus.
4. Taloustilin myöntämiseksi tarvitsemme tositteen tulojesi lähteestä ja sinulla tulee olla pankkikortti lisättynä palveluun. (Veloitamme kuukausimaksun 2,99€ pankkikortiltasi, kun Taloustilisi on myönnetty).
5. Saat päätöksen.

Miten lyhennän Taloustilissä käyttämääni saldoa?

Sinulle saapuu lyhennyslasku Mobify-palveluun sekä sähköpostiisi kuun 1.pv jossa on eräpäivänä kuun 15.pv. Voit maksaa laskun palvelumme kautta tai omasta verkkopankistasi.
Voit valita mobiilisovelluksen kautta Taloustilin tiedot-sivulta lyhennätkö saldoa 10% tai 20% erissä.

Paljon Taloustili maksaa?

Taloustilin kustannukset muodostuvat kuukausimaksusta (2,99€), käytetystä pääomasta ja koroista. Kuukausimaksu veloitetaan kortiltasi joka kuukausi tilin avaamispäivämäärän mukaisesti.

Mitä laskuja Taloustilillä voi maksaa?

Taloustilillä on estetty luotto-ja rahoituslaitosten laskut, sillä haluamme omalta osaltamme ennaltaehkäistä asiakkaidemme mahdollisen ylivelkaantumisen. Huomioithan, että Taloustilillä maksaminen vaatii kuvan tai laskutiedoston, josta on mahdollista todentaa laskuttajan tiedot.

Millä kielellä Taloustiliä voi käyttää?

Tarjoamme Taloustilin vain suomeksi.

Katso ohjevideoita
Youtubesta

Etkö löytänyt vastausta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mobify.fi. Vaihtoehtoisesti klikkaa sivun oikeassa reunassa olevaa keskustelutoiminto- kuvaketta tai käytä yhteydenottolomaketta.