Turvallisuus?

Kysymyksiä turvallisuudesta

Onko palvelu turvallinen?

Turvallisuus on meille suomalaisena yrityksenä ensi arvoisen tärkeää ja siksi kaikki liikenne palvelussa tapahtuu suojattuja SSL-yhteyksiä käyttäen. Auditoimme jatkuvasti palvelumme tietoturvallisuutta, jotta voimme taata käyttäjillemme turvallisen toimintaympäristön.

 

Taloustilin käyttöönotto vaatii korttitietojen tallentamista. Onko tämä turvallista?

Mobify ei koskaan tallenna korttitietojasi vaan korttitiedot tallentuvat PCI DSS –sertifioidun yhteistyökumppanimme järjestelmään. PCI DSS –standardi on kansainvälisten korttiyhtiöiden luoma ja velvoittama tietoturva- ja laatustandardi kaikille maksukorttitietoja käsitteleville osapuolille.

Näin kortinlisäys ja PIN-koodin määritys tehdään.

Mitä oikeuksia minulla on tietosuojalain mukaan koskien tietojani?

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan rekisteröidyllä on oikeus:
• Tarkistaa, oikaista tai täydentää, tai poistaa rekisteriin merkittyjä tietoja
• Rajoittaa tai vastustaa käsittelyä
• Siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
• Tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Tarkemmat tiedot löydät tietosuojaselosteestamme. Mahdolliset kysymykset voit esittää tietosuojavastaavallemme osoitteeseen jarno.henriksson@mobify.fi

Mitä hyötyä on sormenjälkitunnistautumisella?

Voit halutessasi määrittää sormenjälkitunnistuksen applikaatioomme, jolloin voit kätevästi vahvistaa maksut. Sormenjälkitunnistus on mahdollista niillä mobiililaitteilla, joissa on biometrinen tunnistautumisjärjestelmä. Niin kuin kaikki palvelussamme, voit itse valita käytätkö tätä ominaisuutta vai et.

Katso ohjevideoita
Youtubesta

Etkö löytänyt vastausta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mobify.fi. Vaihtoehtoisesti klikkaa sivun oikeassa reunassa olevaa keskustelutoiminto- kuvaketta tai käytä yhteydenottolomaketta.