5 kysymystä bonuksesta Mobify-palvelussa

1.Miksi maksamme laskujen maksamisesta bonusta?

Halusimme muuttaa markkinaa. Laskun saaminen maksaa asiakkaalle, joka on mielestämme hullun kurista. Siksi halusimme, että taloudenhoitaminen ja laskujen maksaminen olisi palkitsevaa. Haluamme kannustaa bonuksella hoitamaan taloutta hyvin. Liiketoimintamme perustuu yrityksille tarjottaviin palveluihin sekä asiakkaille tarjottaviin maksullisiin lisäominaisuuksiin. Peruspalvelu on ja pysyy aina ilmaisena.

2. Mikä hyöty bonuksesta on?

Maksamalla laskuja Mobifyn kautta käyttäjätilillesi kertyy bonusta laskujen maksamisesta 0,3%, onnistuneesta suosittelusta 5€ ja verkko-ostoksista jopa 40€ tai 36% prosenttia ostoksesi loppusummasta. Kertyneet bonukset voi pitää Mobify- tilillä pesämunana ja nostaa ne vaikka kerran vuodessa. Useat asiakkaamme tekevät kuitenkin bonuksen noston omalle tilille kerran kuussa. Eihän pankkitililläkään ole hyödyllistä pitää rahaa makaamassa vaan sen voi sijoittaa eteenpäin. Sijoitus voi olla itselle jotain kivaa tai rahan voi laittaa tuottamaan.

3. Miten bonus kertyy?

Kuvitellaan, että maksat laskuja 1000 € edestä ja kerrytät tästä tilillesi 3 € verran bonusta. Ei se 3 € välttämättä hirveästi mieltä lämmitä. Suosittelu-ohjelmamme on mielettömän hyvä väylä kerryttää bonusta Mobify-tilille. Suosittelukoodillasi rekisteröitynyt saa saman tien 5 € rekisteröityessään palveluun ja sinä saat saman, kun hän maksaa ensimmäisen laskunsa. Jos saat onnistuneesti suositeltua 2 ystävää, tuttua tai sukulaista palveluun kuukaudessa, se on jo 10 € bonusta. Sinulle on kertynyt 13 € bonusta kuukaudessa. Lisäksi teet hankintoja Mobifyn yhteistyökumppanin verkkokaupasta ja saat tästä verkkokaupasta 20 % komission 100 € ostoksesta. Se on jo 20 € kertynyttä bonusta. Yhteensä 33€!

Se on sinun päätettävissä, haluatko hyödyntää näitä työkaluja. Lue bonusjärjestelmästä täältä.

4. Miksi haluaisin bonusta laskuista?

Miksi, et. Tästä saat oivan väylän kasvattaa passiivisesti bonusta vuositasolla huomaamatta. Ethän sinä välttämättä seuraa ruokakauppojen bonuskorttien kertyneitä bonuksia, et välttämättä edes tiedä, miten ne sinulle kertyy. Yllätyt kuukausittain, kun maksupääte ilmoittaa, että sinulla on 5 € ylimääräistä käyttörahaa kortillasi. Vaihtoehtoisesti iloitset, kun saat bonuskertymä postia kotiisi. Tiedät varmasti, että keskittäminen kannattaa ja siitä hyötyy, niin myös laskujen maksamisesta ja taloudenhoitamisesta Mobifylla.

5. Miten verotus?

”Nykyään yritykset tarjoavat bonuksen nimellä erilaisia asiakashyvityksiä ja niillä on erilaisia kanta-asiakasohjelmia. Esimerkiksi kulutustavaroiden kauppaa harjoittavat eri kauppaketjut tarjoavat ns. kanta-asiakkaiksi ilmoittautuneille asiakkailleen näiden ostojen perusteella bonuksena tai jollakin muulla nimellä rahanarvoisia hyvityksiä. Kanta-asiakkaat voivat käyttää näitä hyvityksiä myös muissa ketjun kaupoissa tai voivat saada hyvityksen rahana. Kanta-asiakkaille on myös voitu tarjota alennuksia tai kanta-asiakasoptioita. Luonnollisen henkilön verotuksessa ostohyvityksenä, etuseteleinä, bonuksena tai jonkun muun suorituksen nimisenä saatu asiakashyvitys on lähtökohtaisesti henkilön verovapaata tuloa. Tällainen verovapaa etu on esimerkiksi yksityistalouden ostojen perusteella saatu lentomatka.”(lähde)

 

 

Lataa Mobify- sovellus

Voit ladata mobiilisovelluksen sovelluskaupastasi. Voit valita missä ja milloin talouttasi hoidat, kun se kulkee puhelimessasi kätevästi mukana.
Lataa Mobify-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Sovellus on käyttäjilleen täysin maksuton, ja kaikki toiminnot ovat tarjolla myös verkossa osoitteessa Mobify.fi.