Yrityksille

Mobify tuo lisänäkyvyyttä yrityksellesi

Tavoita kohderyhmäsi uudessa kanavassa! Jatkuvasti kasvavalla Mobify-palvelulla on jo nyt yli 40 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joille voit mainostaa juuri sinun yrityksesi tuotteita tai palveluita.

Edullisella kuukausihinnalla saat edut ja tarjoukset käyttäjiemme ulottuville ja houkuttelet samalla uusia asiakkaita verkkokauppaasi tai kotisivuillesi. Lisäksi Mobify tuo mm. laskutukseen liittyviä kustannussäästöjä, vähentää asiakaspalvelunne työmäärää ja parantaa asiakkaidenne kokemusta. Kysy meiltä lisää!

Mobify

Ratkaisut mainostajille

Markkinapaikka

Markkinapaikka kokoaa yhteen kuluttajan talouteen liittyvät palvelut ja tuotteet segmenteittäin. Tällä hetkellä tarjoamme asiakkaille suuren valikoiman verkko-kauppoja, sähkösopimusten kilpailutuksen, lainatarjouksen sekä erilaiset tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme. Jos haluatte palvelunne tai tuotteenne osaksi markkina-paikkaa ottakaa yhteyttä myyntiimme, niin räätälöidään yhdessä hyvä ratkaisu.

Tarjoukset

Tarjoukset -osioon saatte tuotteenne ja palvelunne näkyvästi esille kaikille asiakkaillemme. Tarjoukset -osiossa mainostaminen edellyttää, että tarjoatte alennusta asiakkaillemme.

Ota yhteyttä: myynti@mobify.fi

 

Mobify-seinä

Mobify-seinä on jokaiselle Mobifyn asiakkaalle käytön mukaan räätälöity näkymä. Voit markkinoida tuotteitasi tai palvelujasi kohdennetusti asiakkaillemme suoraan heidän seinällään.

Ratkaisut laskuttajille

Laskumainos

Lasku on viesti, joka tavoittaa asiakkaasi. Tarjoamme asiakasviestintään ja lisämyyntiin vain teidän asiakkaillenne kohdennetun kanavan, jolla voit viestiä asiakkaillesi tai saada lisämyyntiä.

Tarjoamme myös avaimet käteen -mainossuunnittelua toiveidesi mukaisesti.

API

API-rajapinnat ovat pian kätenne ulottuvilla. Tarjoamme laskuttajille mahdollisuuden liittyä laskurajapintaamme. Tämä mahdollistaa laskujen lähettämisen omille asiakkaillenne suoraan Mobify-palveluun markkinoiden edullisimmilla hinnoilla.

Rajapinnan avulla saatte myös ajantasaista tietoa asiakkaiden maksukäyttäytymisestä.

Ota yhteyttä