Älä tuhlaa aikaa ihmettelyyn! Tässä infoa palvelun muutoksista

Mobify kehittyy jatkuvasti ja haluamme varmistua siitä, että olet ajan tasalla! Alla muutama tärkeä uudistus, joka on tulossa lähiaikoina: 

1. Käsittelemättömät dokumentit löytyvät nyt Mobifystä


Valtuutuksen myötä sinulle voi saapua yhteistyökumppaneiltamme laskujen lisäksi myös muita dokumentteja kuten palkkakuitteja tai sopimuksia. Tätä varten olemme tuoneet käsittelemättömät dokumentit palveluun. Käyttäjän tulee tarkistaa dokumentti, jotta voidaan varmistua, onko kyseessä lasku vai jokin muu asiakirja. Mikäli sinulle saapuu käsittelemätön dokumentti niin näet sen sovelluksen etusivulla ja saat siitä ilmoitukset normaalisti. 

2. PSD2-maksaminen on tulossa kesällä


Tämä saattaa kuulostaa hiukan hämmentävältä, mutta ei huolta! Mobifyn maksamisen siirtyy pankkirajapintoihin tulevan kesän aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että korttimaksaminen korvataan uusilla helpoimmilla maksuratkaisuilla! Tämä ei vaadi käyttäjiltämme ylimääräisiä toimenpiteitä tai keskeytä maksamisen mahdollisuutta palvelumme kautta ja mikä tärkeintä, saat edelleen 0,3% bonusta Mobifyn kautta maksetuista laskuista.

 

Päivitä mobiilisovellus


Muistathan päivittää mobiilisovelluksen. Jos sinulla ei ole vielä mobiilisovellusta, voit ladata sen sovelluskaupastasi. Voit valita missä ja milloin talouttasi hoidat, kun se kulkee puhelimessasi kätevästi mukana.
Lataa Mobify-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Sovellus on käyttäjilleen täysin maksuton, ja kaikki toiminnot ovat tarjolla myös verkossa osoitteessa Mobify.fi.