Yleiset

Yleisiä kysymyksiä Mobifystä

Mikä on Mobify?

Mobify on kuluttajalle suunniteltu palvelu, jonka avulla pystyt kätevästi hallinnoimaan omaa talouttasi tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Tarjoamme myös palkitsevan bonusjärjestelmän. Katso tarkempi esittely Ominaisuudet-sivuilta.

Katso tutorial monipuolisesta sovelluksesta, joka vie taloutesi uudelle tasolle.

Miten palvelu otetaan käyttöön?

Palveluun voit rekisteröityä sekä verkkosivuilla, että mobiilisovelluksessa. Rekisteröinti vie vain muutaman sekunnin. Voit rekisteröityä Facebookin tai sähköpostin avulla. Rekisteröidy tästä.

Mitä palvelu maksaa?

Palveluun rekisteröityminen ja sen käyttö on ilmaista.

Onko tässä palvelussa jokin koira haudattuna?

Ei, halusimme muuttaa markkinaa. Laskun saaminen maksaa asiakkaalle, joka on mielestämme hullun kurista. Siksi halusimme, että taloudenhoitaminen ja laskujen maksaminen olisi palkitsevaa. Liiketoimintamme perustuu yrityksille tarjottaviin palveluihin sekä asiakkaille tarjottaviin maksullisiin lisäominaisuuksiin. Peruspalvelu on ja pysyy aina ilmaisena. Emme hyödy asiakkaan varojen välittämisestä. 

Miten saan lisättyä dokumenttini palveluun?

Dokumentit saat lisättyä kätevästi mobiilisovelluksen avulla, ottamalla kuvan ks. dokumentista esimerkiksi takuukuitista. Käyttämällä henkilökohtaista laskutusosoitettasi, pystyt tilaamaan dokumentit suoraan palveluun esimerkiksi palkkakuitit tai lähettämään ne omasta sähköpostistasi.

Sähköinen arkistointi dokumenteille -ohjevideo.

Voinko valita eri kielen palvelussanne?

Palvelumme mobiiliapplikaatiota on mahdollista käyttää kolmella eri kielellä: Suomi, Ruotsi ja Englanti. Verkkopalvelumme toimii tällä hetkellä vain Suomeksi. Tarjoamme Taloustilin vain Suomen kielellä.

Toimiiko mobiilisovelluksenne kaikissa puhelimissa?

Mobiilisovelluksemme toimii kaikissa Android- ja IOS-käyttöjärjestelmän omaavissa puhelimissa. Muistathan päivittää käyttöjärjestelmäsi uusimpaan versioon.

Katso ohjevideoita
Youtubesta

Etkö löytänyt vastausta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mobify.fi. Vaihtoehtoisesti klikkaa sivun oikeassa reunassa olevaa keskustelutoiminto- kuvaketta tai käytä yhteydenottolomaketta.