Jaakko maksaa laskunsa osissa ja voi paremmin – 1000 € Taloustili toi pelivaraa arkeen

 

Kun laskut alkavat kasaantua, on tärkeää toimia nopeasti. Jotkut säännöllisemmät laskut, kuten esimerkiksi vakuutuslaskujen eräpäivät ovat helpommin ennakoitavissa. Aina ei kuitenkaan pysty varautumaan yllättäviin kuluihin tai osaa ennakoida menojensa suuruutta oikein.

Laskuista muodostui painajainen

Jaakko, 25, paini muutama kuukausi sitten tuhansien suomalaisten tavoin samojen asioiden kanssa. Laskuja tuli postiluukusta jatkuvasti, vaikka tilillä ei ollut rahaa ja palkkapäiväänkin oli vielä useampi viikko.

– Olin hoitanut raha-asiani ihan moitteettomasti, mutta pari huonompaa kuukautta pätkätöissä aiheutti sen, että ensimmäiset laskut myöhästyivät. Kierre oli valmis. Lopulta jokainen sähköpostiin saapunut uusi lasku tai postiluukusta kilahtanut. Maksumuistutus muljaisi mahassa.

Jaakon onnistui tasapainotella laskujensa kanssa aluksi suhteellisen hyvin. Maksumuistutuksista muodostui kuitenkin turhia kuluja ja niistä kertyi yhteensä isojakin summia. Pikkuhiljaa alati myöhässä olevat maksut alkoivat vaikuttaa Jaakon terveyteen.

– En ole koskaan pitänyt itseäni stressiherkkänä ihmisenä. Nukuin kuitenkin huonosti ja huomasin miettiväni raha-asioita aina illalla viimeisenä nukkumaan mennessä ja aamulla ensimmäisenä noustessa. Sain laskut yleensä kyllä viimein maksettua, mutta aina sai kiristellä kukkaronnyörejä seuraavaan tilipäivään, Jaakko huokaisee.

Taloustili toi pelivaraa arkeen

– Kerroin tilanteestani ystävälleni, joka oitis suositteli minua lataamaan Clark-sovelluksen. Clarkin kautta lähetin Taloustili-hakemuksen ja sain vihdoin ratkaisun laskukierteeseeni.

Clark on ilmainen kuluttajille suunnattu palvelu, johon käyttäjä keskittää helposti laskunsa ja pystyy hallinnoimaan niitä mistä ja milloin tahansa. Taloustili on 1000 euron luottotili, joka on käytettävissä laskujen maksuun Clark-palvelussa.

– Pelkästään se, että sain kaikki laskuni yhteen paikkaan, auttoi minua hahmottamaan missä mennään. Huomasin, että minulla oli keskimäärin aina kolme laskua kuukauden myöhässä. Taloustilillä sain maksettua kaikki laskuni ajan tasalle ja Clark-tililleni jäi vielä pelivaraa tulevia tiukkoja tilanteita varten. Lisäksi takaisinmaksuerät ovat maltilliset, Jaakko kiittelee.

Taloustili tarjoaa kuluttajalle edullisen ratkaisun budjetoida arkeaan fiksummin. Luottoa voi käyttää haluamassaan tahdissa laskujen maksuun ja korkoa maksat vain käytetystä summasta.

– Nyt tilanteeni on huomattavasti parempi, kuin muutama kuukausi sitten. Nukun yöni hyvin ja olen maksanut kaikki laskuni ajallaan. Taloustiliä lyhennän sitten omaan tahtiin pois ja se on taas käytettävissä, mikäli useampi lasku kasaantuu samalle viikolle, Jaakko summaa.

Avaa taloustili käyttöösi Clark-palvelussa

Taloustilin saat kätevästi käyttöösi. Rekisteröidyttyäsi Clarkiin, voit täyttää hakemuksen suoraan sovelluksessa tai Clarkin verkkosivuilla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit käyttää Taloustiliä haluamassasi tahdissa laskujen maksamiseen. Voit täyttää hakemuksen kätevästi ja nopeasti tästä linkistä.

Lataa Clark-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.