Jo yli 30 000 suomalaista on valinnut Mobifyn – näin sinäkin voit tienata keskittämällä laskusi sovellukseen

Maksuton Mobify-sovellus on auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia yksinkertaistamaan talouden hallintaa. Palvelun avulla voit kerryttää bonusta maksaessasi laskusi.

Mobify on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista. Kun linkität pankkitilisi sovellukseen, voit maksaa laskut samasta paikasta muutamalla klikkauksella. Jos siirryt paperilaskuista digitaaliseen muotoon. Paperilaskujen maksaminen onnistuu myös Mobifyn avulla, kun hyödynnät mobiilisovelluksen skanneria.

Mobify huolehtii, että maksat laskusi ajallaan. Sovellus lähettää sinulle muistutuksen laskujen eräpäivän lähestyessä sähköpostilla tai push-ilmoituksella. Mobify toimii samalla myös digitaalisena arkistona tärkeille dokumenteille ja laskuille. Voit ottaa kuvan esimerkiksi takuukuitista ja tallentaa sen sovellukseen. Käyttämällä henkilökohtaista laskutusosoitettasi pystyt tilaamaan myös esimerkiksi palkkakuitit suoraan sovellukseen.

Arjen helpottamisen lisäksi Mobifyn avulla on mahdollista kerryttää bonuksia – toisin sanoen tienata rahaa. Tienaat 0,3 % maksutapaetua jokaisen Mobifyn kautta maksamasi laskun loppusummasta. Bonukset kertyvät Mobify-tilillesi, josta voit siirtää ne omalle pankkitilillesi.

Rahaa on mahdollista tienata myös verkkokaupoissa asioidessasi. Mobify tekee yhteistyötä 250 eri verkkokaupan kanssa. Kun teet ostoksia verkkokaupoissa Mobifyn kautta, maksaa verkkokauppa Mobifylle myyntikomission ostoksistasi. Mobify tulee maksamaan sinulle osuuden tästä komissiosta. Tienaat siis rahaa samalla, kun shoppailet verkossa!

Voit tutustua Mobifyn kanssa yhteistyötä tekeviin verkkokauppoihin sekä tarjolla oleviin etuihin klikkaamalla tästä.

 

Näin pääset käyttämään Mobifya

Sovelluksen käyttöönotto
 1. Lataa Mobify sovelluskaupasta seuraavien linkkien kautta:
 2. klikkaa tästä App Storeen!
 3. klikkaa tästä Google Playhin!
 4. Rekisteröidy palveluun syöttämällä tietosi tai käyttämällä Facebook-tunnuksiasi.
 5. Jos sinulla on bonuskoodi, syötä se sille varattuun kenttään.
Pankkitilin linkittäminen sovellukseen
 • Määritä pankkitili, jolta haluat laskut maksaa: sovelluksen asetuksissa, tutoriaalissa tai käynnistämällä maksutoimeksiannon laskun lisäämisen jälkeen.
 • Voit hyväksyä laskut määrittämälläsi PIN-koodilla tai sormenjälkitunnistuksella
Laskuvaltuutus
 1. Klikkaa itsesi Profiili-sivulle, klikkaa Laskutusosoitteet ja tämän jälkeen Valtuuta.
 2. Mobify ilmoittaa yhteistyökumppaneilleen, että haluat jatkossa laskut ensisijaisesti Mobify-sovellukseen.
 3. Voit myös ilmoittaa laskuttaville yrityksille oman laskutusosoitteesi.
Bonukset ja verkkokaupat
 1. Pystyt kerryttämään bonuksia laskujen maksamisesta, verkkokauppaostoksista sekä suosittelemalla Mobifya tuttavillesi.
 2. Bonukset-sivulta näet kertyneet bonukset, jotka voit halutessasi siirtää pankkitilillesi.
 3. Shoppailu-sivulta pääset Mobifyn yhteistyökumppaneiden verkkokauppoihin tekemään ostoksia ja kerryttämään bonuksia. Tältä sivulta näet myös kuinka paljon voit tienata bonuksia eri verkkokaupoissa.