Laskut siirtyvät digiin, ota mobiililaskusta hyöty irti!

Internet-palveluita käytetään nykyään enemmän mobiililaitteilla kuin tietokoneilla. Mobiililaitteiden suosio perustuu liikkumisen vapauteen – emme ole enää sidottuja aikaan ja paikkaan surffaillessamme internetissä. Taskussa kulkevalla älypuhelimella pystymme nykyään esimerkiksi tilaamaan ruokaa kotiin tai vaikka taksikyytejä.

Kotimainen sovellus Mobify tuo vihdoin mobiililaskut kaikkien suomalaisten saataville

Valtaosa suomalaisten laskuista toimitetaan edelleen paperisena, mutta nykyään monet yritykset veloittavat paperilaskujen toimittamisesta muutaman euron lisämaksun. Sähköpostilaskut ja suoraan verkkopankkiin tilatut e-laskut ovat viime vuosina yleistyneet, mutta laskujen kerääntyminen eri paikkoihin koetaan monesti hankalana.

Mobifyn käyttöönotto on helppoa! Rekisteröityminen hoituu nopeasti verkossa tai lataamalla sovelluksen. Yhteistyökumppanien laskut saa tilattua palveluun yhdellä napinpainalluksella. Laskun maksaminen käy kädenkäänteessä parilla pyyhkäisyllä mobiilisovelluksen kautta, vaikka kauppareissulla ja sinun ei tarvitse kirjautua erikseen verkkopankkiisi.

Mobiililaskujen vastaanottaminen ja maksaminen on ilmaista. Sinulle tulee ilmoitus puhelimeesi tai sähköpostiisi, kun uusi lasku on saapunut palveluun. Lisäksi vältyt turhilta muistutusmaksuilta, sillä sovellus muistuttaa maksuista ennen eräpäivää. Mobiilisovellukseen pystyy myös tallentamaan omia dokumentteja, kuten takuukuitteja. Jatkossa kuitit kulkevat aina mukana, olitpa missä tahansa. Kaikki talouteen liittyvä säilyy samassa ja tärkeimmässä paikassa – puhelimessa.

Miten voin hyödyntää Mobify-palvelusta?

1.Voit antaa Mobifylle valtuutuksen reitittämään yhteistyökumppaniverkoston laskut palveluun.

2.Voit itse ilmoittaa laskuttaville yrityksille Mobifyn uudeksi laskutusosoitteeksesi, jolloin laskut saapuvat palveluun.

3.Voit lisätä manuaalisesti sinulle saapuneita laskuja palveluun mobiilisovelluksen kameran avulla ja maksaa ne parilla pyyhkäisyllä.

4.Kuukausittain erääntyvät laskut kuten vuokrat, yhtiövastikkeet tai luottokorttilaskut voi lähettää omaan laskutusosoitteeseen, jolloin ne automaattisesti ilmestyvät palveluun sinun hyväksyttäväksi.

5.Takuukuitit, palkkalaskelmat ja muut tärkeät dokumentit voit tallentaa kätevästi sovellukseen sekä tarkastella niitä samasta paikasta.

Mobiililaskun hyödyt pähkinänkuoressa

  • Vastaanota laskut suoraan puhelimeen sekä hoida ne missä ja milloin haluat
  • Olet taloutesi tasalla yhdellä silmäyllä
  • Ansaitse 0,3% bonusta maksutapaetuna jokaisesta laskustasi
  • Saat muistutukset eräpäivistä – ei enää turhia muistutusmaksuja
  • Hyödyt laskujen automaattisesta arkistoinnista ja tilastoinnoista
  • Takuukuitit ja muut tärkeät dokumentit kulkevat aina mukanasi

 

Haluatko sinäkin siirtää laskusi mobiiliin? Lataa Mobify-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Sovellus on käyttäjilleen täysin maksuton, ja kaikki toiminnot ovat tarjolla myös verkossa osoitteessa Mobify.fi.