Mira, 24, keskittää verkkokauppaostoksensa ja laskunsa Clark-palveluun – ”Suunnittelemalla ostokäyttäytymiseni oikein, säästän satoja euroja”

 

Mira, 24, keskittää verkkokauppaostoksensa ja laskunsa Clark-palveluun – ”Suunnittelemalla ostokäyttäytymiseni oikein, säästän satoja euroja”

Järkevällä ostoskäyttäytymisellä voi säästää satoja euroja ruokakaupoista tuttujen bonusjärjestelmien avulla. Valtaosan verkkokauppaostoksistakin voi hyödyntää bonusten keräämisessä. Malta siis hetki, ensi kerran kun klikkaat itsesi verkkokauppaan.

Mira, 24, on intohimoinen shoppailija ja sisustaja. Siinä missä monet käyvät ostoksilla kaupunkien keskustassa jalkaisin, Mira ostaa verkkokaupoista kaiken minkä pystyy.

– Olen vahvasti visuaalisesti ajatteleva ja toivoton materialisti! Minulle on todella tärkeää, että kotini on viihtyisä ja sisustukseni läpi asunnon noudattaa tiettyä harmoniaa. Aina on jotakin uutta suunnitteilla ja hankintalistalla, Mira naurahtaa.

– Ostan ihan kaiken netistä. Verkkokaupassa tuotteiden selaaminen on vaivattomampaa ja valikoimaa löytyy lähes rajattomasti. Lisäksi autottomana ihmisenä on kätevää, että isotkin paketit ovat noudettavissa lähikaupasta.

Bonuksista kertyy kuukausittain useita kymppejä

Työssäkäyvänä aikuisena Miralla on säännölliset tulot, mutta rahasta täytyy olla silti tarkka. Mira on jo vuoden ajan käyttänyt kotimaista Clark-palvelua, jonka avulla hänen koko taloutensa löytyy yhdestä paikasta. Clark on ilmainen kuluttajille suunnattu palvelu, jonka avulla käyttäjä voi keskittää ja maksaa laskut. Clark kerryttää käyttäjälleen 0,3% maksutapaetua jokaisen sen kautta maksetun laskun loppusummasta.

Laskuista kertyvien bonusten lisäksi Clarkin kautta tehdyistä verkkokauppaostoista kerryttää myös mukavasti bonuksia, mikäli suunnittelee verkko-ostoksensa hyvin. Bonuksista kertyneet eurot kirjautuvat käyttäjän henkilökohtaiselle Clark-tilille, josta rahat on nostettavissa omaan vapaaseen käyttöön.

– Aina kun teen nettiostoksia, niin tarkistan ensin löytyykö käyttämäni verkkokaupat Clarkista. Useimmiten ne löytyvät, joten klikkaan itseni ostoksille Clarkin portaalin kautta. Siten saan varmasti bonukset talteen kaikista ostoksistani, Mira kertoo.

Fiksulla ostoskäyttäytymisellä Clarkin käyttäjät siis pystyvät hyötymään merkittäviä summia kertyneiden bonusten avulla.

– Jos teen 550 eurolla ostoksia ja saan siitä 6,8 % bonusta ja lisäksi maksan tämän verkkokaupan laskun Clarkin kautta, se on jo minulle 37,4 euroa itse ostoksesta sekä laskusta 1,65 euroa kertynyttä bonusta!

– Pyrin ottamaan aina laskun nettikaupoista, sillä yleensä ne saa kuluitta vähintään 14 päivän maksuajalla. Sitten kun maksan laskut Clarkin kautta, saan niistäkin bonusta. Yleensä sitten esimerkiksi toimituskulut voivat kuittautua tällä, Mira järkeilee.

Taloustili tuo pelivaraa arjen pyörittämiseen

 

Clarkin käyttäjillä on mahdollisuus hakea edullista 1000 euron luottotiliä laskujen maksuun. Taloustili on kehitetty auttamaan kuluttajia kohti parempaa taloudenhallintaa. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen, tuhannen euron luottolimiitti on käytettävissä laskujen maksamiseen Clark-palvelussa.

– En yleensä pidä mistään lainoista tai pikavipeistä, mutta Clarkin Taloustili oli mielestäni fiksuun tarkoitukseen – välttämättömiin kuluihin, joten hyvällä omatunnolla olen sisustuslaskuja maksellut myös Taloustilin avulla. Maksan kaikki laskut aina heti niiden saapuessa ja lyhennän Taloustiliä sitten palkkapäivänä, Mira kertoo.

– Niilläkin bonuksilla mitä olen kerryttänyt laskujen maksamisella, käytän luottotilin kustannuksiin ja siitä jää vielä ylimääräistä, jonka nostan omalle pankkitililleni seuraavia hankintoja varten. Saan siis bonuksia sen verran, että taloustilin kulut kuittautuvat siinä samalla, Mira summaa.

 

Tutustu lisää palvelun ominaisuuksiin!

Avaa taloustili käyttöösi Clark-palvelussa

Taloustilin saat kätevästi käyttöösi. Rekisteröidyttyäsi Clarkiin, voit täyttää hakemuksen suoraan sovelluksessa tai Clarkin verkkosivuilla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit käyttää Taloustiliä haluamassasi tahdissa laskujen maksamiseen.

Lataa Clark-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Lisätietoja Taloustilistä myös verkossa osoitteessa Clark.fi.

Iltalehden artikkeliin pääset tästä…