Mitä mobiililasku oikein tarkoittaa ja miksi se kannattaa?

Tuhannet suomalaiset ovat siirtyneet mobiililaskuun maksaessaan laskuja – mikä se on?

Sähköisistä laskuista on puhuttu jo tovi, mutta silti valtaosa suomalaisista saa laskunsa yhä perinteiseen tapaan paperisena postilaatikkoon.

Yhä useammat suomalaiset ovat kuitenkin alkaneet siirtää laskujaan sähköiseen muotoon. Vaihtoehtoja on useita, aina sähköpostilla lähetettävistä laskuista e-laskuihin tai kaikkein uusimpaan muotoon, jota käytetään naapurimaassamme Ruotsissa paljon: mobiililaskuihin.

Mobiililaite on tällä hetkellä monen ihmisen henkilökohtaisin tavara. Se kulkee mukana paikasta toiseen. Se on osa meitä. Sillä tehdään ostoksia, puheluita, hoidetaan pankkiasiat ja käytetään aikaa sosiaalisessa mediassa.

Suomalainen Clark-palvelu tarjoaa sovelluksen, jonka kautta voit vastaanottaa, hallinnoida, maksaa ja arkistoida laskusi, samassa sovelluksessa mobiilisti. Laskuja voi maksaa mobiililaitteella pankkikorttia käyttäen, ja käyttäjä ansaitsee 0,3 % bonusta jokaisen laskun loppusummasta. Clark haluaa kannustaa käyttäjiään parempaan taloudenhallintaan.

Mistä on kysymys?

Clark on suomalainen yritys, joka kuuluu Finanssivalvonnan piiriin. Palvelua voi käyttää turvallisesti sovelluksen sekä verkkosivun kautta suojattuja SSL-yhteyksiä käyttäen. Clark ei koskaan tallenna korttitietojasi. Korttitiedot tallentuvat PCI DSS –sertifioidun yhteistyökumppanin järjestelmään.

Clarkin avulla sinun ei myöskään tarvitse kirjautua erikseen verkkopankkiisi maksaaksesi laskuja. Se on kuin oikoreitti verkkopankin ja laskujen välillä, joka mahdollistaa entistä nopeamman laskujen maksamisen – paikasta ja pankista riippumatta.

Toisin kuin pankeilla, Clarkilla on käytössään myös ainutlaatuinen bonusjärjestelmä. Kaikki sovelluksen kautta tehdyt toiminnot, kuten laskujen maksaminen, kerryttävät henkilökohtaista bonustiliäsi – kuten ruokakauppojen bonusjärjestelmät. Bonuspisteet taas voi muuttaa rahaksi ja siirtää omalle tilille. Saat siis rahaa takaisin jokaisesta laskustasi.

Tutustu lisää palvelun ominaisuuksiin!

Näin helppoa!

Clarkin käyttö on ilmaista. Palveluun rekisteröityminen hoituunopeasti. Syötät omat tiedot ja salasanasi lomakkeelle, jonka jälkeen hyväksyt palvelun käyttöehdot. Palvelussa maksaminen toimii samalla tavalla pankkikortilla, kuten useissa verkkokaupoissa asiointi.

Rekisteröintilomakkeelle pääset tästä!

Rekisteröinnin jälkeen voit kirjautua sisään milloin vain, missä ikinä oletkaan. Voit itse valita miten haluat palvelua käyttää. Voit esimerkiksi antaa hyväksynnän laskujen keskittämiseen. Tällöin kaikkien Clarkin yhteistyökumppanien kautta kulkevat laskut reititetään automaattisesti palveluun. Palvelu luo automaattisesti jokaiselle käyttäjälle oman laskutusosoitteen, jonka voi ilmoittaa yrityksille. Perinteisiä paperillisia laskuja voi lisätä mobiilisovelluksen kameran ja viivakoodinlukijan avulla.

Lataa Clark App Storesta tai Google Play -kaupasta tai lue lisää osoitteessa clark.fi.