Mobifyn asiakastarinat – Sofia

Mobify on jo yli 5 vuoden ajan tehnyt töitä paremman arjen puolesta. Tavoite on edelleen sama ja haluamme entisestään helpottaa kuluttajien arkea. Mobify-sovelluksen tarjoamat palvelut ovat vuosien saatossa kasvaneet määrältään ja ominaisuuksiltaan huimasti ja tästä syystä asiakkaamme käyttävät Mobifyta monin eri tavoin.


Mobifyn käyttäjätarinoissa esittelemme asiakaskokemuksia ja henkilöitä näiden takana. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme pääsevät kertomaan omin sanoin itsestään ja siitä miten Mobify on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Tällä kertaa vuorossa on Sofia, jonka tarinan voit lukea alta.

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella

Olen Sofia, 24-vuotias vastavalmistunut tradenomi Vaasasta. Tällä hetkellä työskentelen kiinteistöihin liittyvissä tehtävissä. Perheeseeni kuuluu mies ja 2,5-vuotias lapsi.

Mistä kuulit Mobifysta?

Kuulin Mobifysta ensimmäisen kerran sosiaalisen median kautta ja tämän jälkeen päätin kokeilla sovellusta itse. 

Miten kauan olet käyttänyt Mobifyta?

Olen käyttänyt Mobifyta heinäkuusta 2020 alkaen, eli käyttöä on takana noin 1,5 vuotta.

Miten Mobifyn käyttö on vaikuttanut arkeesi?

Mobify helpottaa arkeani huomattavasti, kun pystyn hallitsemaan laskujen maksua Mobifyn kautta. Mobifyta käyttämällä minun ei tarvitse miettiä, unohdanko laskujen maksun. Myös ilmoitusten saaminen auttaa muistamaan asiat ajallaan. 

Mitä Mobifyn ominaisuutta käytät eniten ja miksi?

Käytän Mobifyssa eniten laskut-osiota. Kyseinen osio on todella kätevä laskujen hallinnointiin sekä niissä ajan tasalla pysymiseen.

Miten paljon olet ansainnut bonuksia käyttämällä Mobifyta?

Olen ansainnut bonuksia Mobifyssa 3562 pistettä eli minulle on maksettu bonusta 35 €:n edestä. Lisäksi tällä hetkellä minulla on nostettavissa yli 14 €. On mahtava ominaisuus saada bonusta maksetuista laskuista. 

Mitä haluaisit kehittää Mobifyssa?

Sovellus toimii välillä huonosti, joten sen toimivuutta haluaisin parannettavan. Lisäksi sovelluksen teemavärin valitseminen olisi mukava extra.

Seuraava tarina sinun kokemuksistasi?

Haluatko kertoa omat kokemuksesi Mobifyn käytöstä ja jakaa ne kanssamme muille asiakkaille. Ota meihin yhteyttä ja sinulla on mahdollisuus olla seuraavan tarinan päähahmo.