Säästöjä ja selkeyttä talouteen – Mira, Atte ja Niina kiittelevät uutta kotimaista mobiilisovellusta

Kotimainen Mobify-mobiilisovellus tarjoaa suomalaisille uuden tavan hallita taloutta, kerätä bonuksia ja säästää rahaa. Mira, Atte ja Niina ovat löytäneet sovelluksen käyttämisestä useita hyviä puolia.

Digitalisaatio on muuttanut merkittävästi ihmisten arkea. Lähes kaikki palvelut löytyvät verkosta ja suomalaiset yritykset ovatkin tuottaneet innovatiivisia ratkaisuja arjen helpottamiseksi.

Mobify on suomalaisten kehittämä ja ylläpitämä sovellus, joka tarjoaa ratkaisun moneen arkiseen ongelmaan. Palvelun avulla kuka tahansa pystyy helpottamaan talouden hallintaa sekä säästämään rahaa.

Lataa Mobify ilmaiseksi Google Playsta tai App Storesta!

Bonuksia nettiostoksista

Erilaiset bonuskortit ovat suomalaisille tuttuja. Kivijalkamyymälöiden lisäksi bonuksia on nyt mahdollista kerryttää myös nettiostoksista Mobifyn avulla.

Mobify tekee yhteistyötä 250 eri verkkokaupan kanssa. Kuluttajalle tämä tarkoittaa sitä, että hän voi kerryttää bonuksia tekemällä ostokset Mobifyn kautta eri nettikaupoissa.

24-vuotias Mira myöntää olevansa materialisti ja hän suorittaa monet ostoksistaan netissä. Mobifyn avulla hän pystyy tienaamaan rahaa verkko-ostoksistaan.

– Jos teen ostoksia 550 eurolla nettikaupassa, voin saada siitä bonusta jopa 6,8 %. Rahallisesti tämä tarkoittaa 37,40€ bonusta! Lisää bonuksia voin tienata maksamalla laskun Mobifyn kautta.

Miralle onkin muodostunut rahanarvoinen rutiini – asioidessaan verkkokaupassa hän tarkistaa aina, voiko maksun suorittaa Mobifyn kautta.

– Useimmat käyttämäni nettikaupat löytyvät Mobifysta. Klikkaan itseni ostoksille Mobifyn portaalin tai sovelluksen kautta, ja näin varmistan bonukset tekemistäni ostoksista, kertoo Mira.

Verkkokauppojen yleistyessä yhä useammat suomalaiset suorittavat valtaosan ostoksistaan verkossa. Mobify tarjoaa loistavan keinon hyötyä verkko-ostoksista.

Rahaa on mahdollista tienata myös verkkokaupoissa asioidessasi. Mobify tekee yhteistyötä 250 eri verkkokaupan kanssa. Kun teet ostoksia verkkokaupoissa Mobifyn kautta, maksaa verkkokauppa Mobifylle myyntikomission ostoksistasi. Mobify tulee maksamaan sinulle osuuden tästä komissiosta. Tienaat siis rahaa samalla, kun shoppailet verkossa!

Voit tutustua Mobifyn kanssa yhteistyötä tekeviin verkkokauppoihin sekä tarjolla oleviin etuihin klikkaamalla tästä.

Lataa Mobify ilmaiseksi Google Playsta tai App Storesta!

Vältä maksumuistutukset ja paperilaskupalkkiot

Jokainen meistä unohtaa joskus maksaa laskut ajallaan ja tällöin joudumme kärsimään maksumuistutuksista tulevista kuluista. Jos laskuja ei ole tilannut sähköisessä muodossa, tulee ylimääräistä maksettavaa myös paperilaskuista.

Kesä on laskujen maksamisen suhteen hankalaa aikaa, sillä lomareissut ja muut menot rikkovat arkirutiineja. Kodin postilaatikkoon saattaakin tipahtaa lasku, jonka eräpäivä ehtii umpeutua ennen lomalta palaamista. Tämä tietää jälleen ylimääräistä rahanmenoa.

Turussa asuva Atte maksoi ennen satoja euroja huonon muistinsa vuoksi – laskujen maksaminen ajallaan unohtui säännöllisesti. Otettuaan käyttöön Mobifyn Atte huomasi, kuinka laskujen maksaminen helpottui ja ylimääräiset kulut karisivat pois.

– Mobifyn kautta näen heti saapuneet laskut sekä niiden eräpäivät. Muutamalla klikkauksella saan maksettua kaikki laskut pois ajallaan, joka helpottaa merkittävästi taloudenhallintaa. Jos joku lasku unohtuu maksaa, lähettää Mobify minulle muistutuksen siitä, kertoo Atte.

Aten tapaus osoittaa hyvin, kuinka laskujen keskittäminen yhteen paikkaan voi säästää rahaa, mutta myös hermoja.

Lataa Mobify ilmaiseksi Google Playsta tai App Storesta!

Niina maksaa laskunsa Mobifyn kautta ja tienaa samalla rahaa

Kahden lapsen äiti Niina arvostaa Mobifyn kotimaisuutta ja onkin kertonut tuttavilleen palvelun tuomista eduista ja hyödyistä.

– Olen suositellut Mobifyn käyttöä sukulaisilleni ja ystävilleni. Monet ovat kiitelleet suositteluja, sillä palvelun käyttöön ottaminen palkitsee vastaanottajan 5 eurolla saman tien, kertoo Niina.

Myös Mobifyn bonusjärjestelmä kerää kiitosta perheenäidiltä. Sovelluksen käyttäjä ansaitsee 0,3 % maksutapaetua jokaisen palvelun kautta maksetun laskun loppusummasta.

Kun sähkölaskut, puhelinlaskut ja vakuutukset maksaa Mobifyn kautta, kertyy bonuksia vuoden aikana erittäin mukavasti. Maksutapaeduista saadut rahat kertyvät Mobify-tilille, josta ne on mahdollista siirtää omalle pankkitilille.

Mobifyn lataaminen ja käyttäminen on täysin ilmaista kuluttajille, sillä liiketoimintamalli perustuu yrityksille tarjottaviin lisäpalveluihin.


Lataa Mobify ilmaiseksi Google Playsta tai App Storesta!