Seuraa koko talouttasi Mobifyn avulla

Olemme kulkeneet pitkän matkan alkuperäisen sovelluksen lanseeraamisesta tähän päivään ja nyt meillä on isoja uutisia. Olemme ensimmäisenä yrityksenä Suomessa lanseeraamassa kuluttajille täysin automatisoidun oman talouden seurannan. Mobify Premium on reaaliaikaisten transaktioiden ansiosta täysin automatisoitu. Uusi maksupalveludirektiivi mahdollistaa kuluttajan antamaan Mobifylle luvan ottaa yhteys pankkitilin tietoihin, eli tiedot talouden seurantaan tulevat suoraan omasta pankistasi. Ja jos sinulla on useissa eri pankeissa tili, voit lisätä ne kaikki Mobifyhin, jolloin saat kokonaiskuvan taloudestasi.

Tämän uudistuksen myötä Mobifyn palvelutarjoama on erittäin kattava; laskujen vastaanotto ja maksaminen, markkinapaikka, dokumenttiarkisto sekä Mobify Premium: oman talouden seuranta.

Mobify Premium toteutetaan yhteistyössä Ruotsalaisen Tink Ab:n kanssa. Tink Ab:lla on vuosien kokemus tilidatan analysoinnista ja se toimii jo 15 Euroopan maassa. Tink Ab:n toimintaa Suomessa valvoo Finanssivalvonta. Tilien yhdistäminen on turvallista. Tilitietosi eivät tallennu Mobifyn palvelimelle emmekä me näe sinun tilitietojasi.

Kokeile nyt Mobify Premiumia! Saat ensimmäiset 3 kuukautta ilmaiseksi – sen jälkeen 2,30 €/kk.

Jotta saat Mobify Premiumin käyttöön sinun tarvitsee linkittää käyttämäsi pankkitilit. Tilien linkityksen voi tehdä ainoastaan Mobiilisovelluksessa, sillä Premium on optimoitu toimimaan juuri mobiilissa. Jos sinulla on useassa pankissa tilejä, tulee ne linkittää erikseen. Mobify Premium kertoo yhdellä silmäyksellä kaikkien pankkitiliesi yhteenlasketun saldon. Voit myös tarkastella jokaista tiliä erikseen.