Tarjoushaukoille helppoja suupaloja ja vinkkivitosia.Tutustu Asuntosäästöön!

Markkinapaikka kokoaa yhteen kuluttajan talouteen liittyvät palvelut ja tuotteet. Tällä hetkellä on tarjolla suuri valikoima verkkokauppoja, sähkösopimusten ja lainojen kilpailutus, sekä erilaisia ajankohtaisia tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Täältä löytyy tarjoushaukalle sekä himoshoppaajalle – kaikille jotakin.

Bonusten määrät vaihtelevat verkkokaupasta ja ostosten määrästä riippuen. Tarjolla on sekä ostosten arvoon perustuvia prosenttisummia että kiinteitä euromääriä Verkkokaupoista tai pelkkiä alennuskoodeja Tarjoukset-osiosta. Tilinpohja täyttyy omien ostopäätösten mukaisesti, mutta lyhyelläkin matematiikalla laskettuna voi todeta käyttäjän parhaimmillaan säästävän jo yhdellä ostotapahtumalla kymmeniä euroja.

 

Itse ostaminen verkossa tapahtuu normaalisti, mutta päästäkseen nauttimaan bonuksista(verkkokaupat) on käyttäjän oltava kirjautuneena sisään Mobify-palveluun ja siirryttävä verkkokauppaan sitä kautta. Ostoksen voi maksaa suoraan ostotapahtuman yhteydessä tai halutessaan maksaa sen Mobify-palvelussa lisäämällä lasku palveluun ja kerryttää tuttua laskuista maksettavaa bonusta 0,3%.

Tutustu Markkinapaikkaan verkossa tai sovelluksessa! Mobifyn väki suosittelee sovelluksen käyttöä 😊

Uutta Markkinapaikalla:
Turvallista ja Kustannustehokasta sijoittamista suomalaisiin koteihin! Tutustu täältä

 

Lataa Mobify- sovellus

Voit ladata mobiilisovelluksen sovelluskaupastasi. Voit valita missä ja milloin talouttasi hoidat, kun se kulkee puhelimessasi kätevästi mukana.
Lataa Mobify-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Sovellus on käyttäjilleen täysin maksuton, ja kaikki toiminnot ovat tarjolla myös verkossa osoitteessa Mobify.fi.