Teetkö ostoksia verkkokaupoissa? Näin keräät bonusta ostoksistasi Mobifyn avulla

Miltä tuntuisi tienata bonuksia shoppaillessasi normaalisti lempiverkkokaupoissasi? Tietyt verkkokauppatoimijat antavat alennuksia esimerkiksi uutiskirjeiden tilaajille, mutta usean uutiskirjeen tilaaminen saattaa kuluttajalle olla vaivalloista.

Ratkaisu bonuksien löytämiseen sekä saamiseen on kotimainen Mobify-sovellus. Kun lataat ja rekisteröidyt Mobifyn käyttäjäksi, voit siirtyä verkkokauppatoimijan sivuille applikaation kautta, tehdä tilauksesi normaalisti ja saada bonusta!

Sekä Android että iPhone -puhelimille ladattavissa oleva sovellus antaa ensimmäisen verkkokauppaoston yhteydessä viisi euroa bonusta. Huomaa, että kyseinen bonus on käytettävissä silloin, kun verkko-ostoksen bonus on vapautettu nostettavaksi.

Mikäli mobiiliympäristössä shoppailu ei miellytä, voit siirtyä pöytäkoneellesi, kirjautua sisään Mobify-tilillesi ja tehdä ostokset sitä kautta. Kaikki verkkokaupat ovat listattuna selkeästi, joten niitä ei tarvitse lähteä hakemaan eri paikoista.

Kaipaako vaatekaappisi päivitystä?

Mobify-sovelluksen yhteistyökumppaneihin kuuluu muun muassa Ellos-vaateverkkokauppa, joten voit tienata bonuksia uusia vaatteita ostamalla. Kodin sisustukseen inspiraatiota kaipaaville Jotex on oivallinen paikka tehdä löytöjä. Laita kodin ilme uuteen uskoon ja ota bonukset talteen Mobifyn avulla.

Myös Byggmaxin, DNA:n ja Fressi24:n verkkokaupat löytyvät Mobifyn yhteistyöverkostosta. Anna siis Mobifyn tienata bonukset puolestasi ja nauti sinä shoppailusta yli 250 toimijan verkkokaupoissa.

 

Rekisteröidy Mobifyn käyttäjäksi ja katso kaikki verkkokauppatoimijat tästä. Lataa ilmainen applikaatio Google Play tai App Store -sovelluskaupasta.