Tienaa palvelua käyttämällä

Siirrä laskut puhelimeesi yhdellä painalluksella

Erilaisia taloudenhallintasovelluksia on kehitetty viime vuosina kuumeisesti, ja monet niistä tarjoavat helpotusta arjen hallintaan. Clark-sovellus erottuu kilpailijoista helppokäyttöisyydellään: voit valtuuttaa Clarkin laskujesi vastaanottajaksi yhdellä napinpainalluksella. Mikäli laskuttajasi ei kuulu Clarkin yhteistyökumppaneihin, voit ilmoittaa heille henkilökohtaisen laskutusosoitteesi, jonka jälkeen loputkin laskut löytävät tiensä suoraan Clarkiin.

Kun olet tilannut laskusi Clarkiin, jatkossa ne saapuvat suoraan sovellukseen riippumatta siitä, oliko aiemmin kyseessä paperinen versio, sähköpostilasku vai e-lasku. Sovellus ilmoittaa automaattisesti uusista vastaanotetuista laskuista.

Laskujen maksaminen sovelluksessa tapahtuu kätevästi parilla pyyhkäisyllä. Voit maksaa laskut heti tai asettaa sovelluksen muistuttamaan niistä ennen eräpäivää. Kokonaisuudessaan aikaa laskujen hallintaan kuluu vain murto-osa perinteisestä laskujen vastaanottamisesta, avaamisesta, maksamisesta ja arkistoinnista.

Jos haluat hallita talouttasi tietokoneella, kaikki Clarkin ominaisuudet ovat käytettävissä myös verkossa osoitteessa Clark.fi.

Tienaa rahaa palvelua käyttämällä

Helppokäyttöisyytensä lisäksi Clarkin toinen mullistava ominaisuus on avokätinen bonusjärjestelmä. Palvelu palkitsee käyttäjänsä maksamalla 0,3 prosentin maksutapaedun jokaisen sovelluksen kautta hoidetun laskun summasta.

Käytännössä Clark tuo ruokakaupoista tutut bonukset laskujen maksamiseen. Maksamalla kaikki kuukausittaiset laskusi ilmaisen palvelun kautta, sukanvarteen kertyy pitkässä juoksussa merkittäviä summia.

Lisäksi Clarkin kautta voit shoppailla yli 250 verkkokaupassa, jolloin saat bonusta verkko-ostoksistasi. Bonuksen määrä riippuu kaupasta ja loppusummasta, mutta se on parhaimmillaan jopa kymmenen prosenttia ostosten arvosta.

Kolmas keino tienata Clarkia käyttämällä on suositella palvelua kavereille. Saat henkilökohtaisen suosittelukoodin, ja kun jaat koodia kavereillesi, sinulle maksetaan viiden euron bonus jokaisesta koodin kautta liittyneestä uudesta käyttäjästä. Joka kymmenennestä suosittelusta maksetaan lisäksi kymmenen euron lisäbonus. Näin voit tienata jopa 60 euroa suosittelemalla palvelua kymmenelle kaverillesi.

Kaikki bonukset kertyvät käyttäjän henkilökohtaiselle Clark-tilille, josta ne voi muuttaa rahaksi ja siirtää suoraan omalle pankkitilille.

Lue Iltalehden – artikkeli tästä…