Mobifyn asiakastarinat – Pasi

Mobify on jo yli 5 vuoden ajan tehnyt töitä paremman arjen puolesta. Tavoite on edelleen sama ja haluamme entisestään helpottaa kuluttajien arkea. Mobify-sovelluksen tarjoamat palvelut ovat vuosien saatossa kasvaneet määrältään ja ominaisuuksiltaan huimasti ja tästä syystä asiakkaamme käyttävät Mobifyta monin eri tavoin.


Mobifyn käyttäjätarinoissa esittelemme asiakaskokemuksia ja henkilöitä näiden takana. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme pääsevät kertomaan omin sanoin itsestään ja siitä miten Mobify on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Tällä kertaa vuorossa on Pasi, jonka tarinan voit lukea alta.

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella

Olen Pasi ja olen 45 vuotias. Harrastuksiini kuuluu moottorikelkkailu talvella, kesäisin mönkijä ajot sekä erilaiset fyysiset liikuntaharrastukset. Tykkään myös tehdä kaikennäköisiä remonttihommia.

Mistä kuulit Mobifysta?

Mobify tuli minulle vahingossa vastaan googlen kautta, kun sitä selailin. Epäilin heti, ettei laskujen maksusta voi saada bonusta. Asia kuitenkin askarrutti ja päätin kokeilla ohjelmaa. Yllätyksekseni sain todeta, että kaskummaa siitä todella sai bonusta😃

Miten kauan olet käyttänyt Mobifyta?

Olen käyttänyt ohjelmaa 2020 tammikuusta asti.

Miten Mobifyn käyttö on vaikuttanut arkeesi?

Mobifyn käyttö on helpottanut arkea siinä suhteessa, että kaikki laskut ovat nyt yhdessä paikassa ja mitään paperilaskuja ei tarvitse säästää sekä näkee tilastotietoa myös miten paljon rahaa on eri kuukausina mennyt vuoden aikana laskuhin.

Mitä Mobifyn ominaisuutta käytät eniten ja miksi?

Laskujen maksamiseen käytän sovellusta eniten. Olen myös ruvennut arkistoimaan eri takuukuitteja sovellukseen.

Miten paljon olet ansainnut bonuksia käyttämällä Mobifyta?

Tällä hetkellä noin 300€.

Mitä haluaisit kehittää Mobifyssa?

Kun laskuja lisätään, niin pitäisi olla mahdollisuus käyttää viivakoodia, jos kuvan lukeminen ei onnistu kunnolla sovelluksella.

Seuraava tarina sinun kokemuksistasi?

Haluatko kertoa omat kokemuksesi Mobifyn käytöstä ja jakaa ne kanssamme muille asiakkaille. Ota meihin yhteyttä ja sinulla on mahdollisuus olla seuraavan tarinan päähahmo.