Mobifyn asiakastarinat – Kirsi

Mobify on jo yli 5 vuoden ajan tehnyt töitä paremman arjen puolesta. Tavoite on edelleen sama ja haluamme entisestään helpottaa kuluttajien arkea. Mobify-sovelluksen tarjoamat palvelut ovat vuosien saatossa kasvaneet määrältään ja ominaisuuksiltaan huimasti ja tästä syystä asiakkaamme käyttävät Mobifyta monin eri tavoin.


Mobifyn käyttäjätarinoissa esittelemme asiakaskokemuksia ja henkilöitä näiden takana. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme pääsevät kertomaan omin sanoin itsestään ja siitä miten Mobify on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Tällä kertaa vuorossa on Kirsi, jonka tarinan voit lukea alta.

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella

Olen yli viisikymppinen yksin asuva nainen Hämeenlinnasta. Työskentelen sosiaali- ja terveysalalla. Harrastan liikuntaa, kokkailua ja lukemista.

Mistä kuulit Mobifysta?

Tutustuin Mobifyhin nettimainoksen kautta ja onneksi en ohittanut.

Miten kauan olet käyttänyt Mobifyta?

Olen ollut aktiivinen Mobifyn käyttäjä jo kohta kahden vuoden ajan.

Miten Mobifyn käyttö on vaikuttanut arkeesi?

Koska teen pätkätöitä, tuloni ovat välillä epäsäännölliset. Mobifyn käyttö on auttanut talousasioiden tasapainossa pitämistä ja suunnittelua.

Mitä Mobifyn ominaisuutta käytät eniten ja miksi?

Käytän Taloustiliä, jossa on maksuvaraa 1000 euroa. Taloustili on osoittautunut todella käteväksi. Yllättävien menojen ilmaantuessa on helppo ’sumplia’ laskujen maksussa, jotta talous ei mene epätasapainoon. Taloustiliä voin lyhentää kuukausittain, joko minimisumman tai enemmän jos haluan.

Miten paljon olet ansainnut bonuksia käyttämällä Mobifyta?

Laskujen maksuista ja ostoksistakin saa bonuspisteitä, joiden rahasumma maksetaan tililleni. Voisin verrata bonuksia siihen, kun lapsena keräsi rahaa säästöpossuun. Tähän mennessä bonuksia on kertynyt noin 120 €.

Mitä haluaisit kehittää Mobifyssa?

Nopeuttahan aina voi kehittää, mutta ei sekään haittaa, kun ennakoi.

Seuraava tarina sinun kokemuksistasi?

Haluatko kertoa omat kokemuksesi Mobifyn käytöstä ja jakaa ne kanssamme muille asiakkaille. Ota meihin yhteyttä ja sinulla on mahdollisuus olla seuraavan tarinan päähahmo.