Mobifyn asiakastarinat – Rasmus

Mobify on jo yli 5 vuoden ajan tehnyt töitä paremman arjen puolesta. Tavoite on edelleen sama ja haluamme entisestään helpottaa kuluttajien arkea. Mobify-sovelluksen tarjoamat palvelut ovat vuosien saatossa kasvaneet määrältään ja ominaisuuksiltaan kasvaneet huimasti ja tästä syystä asiakkaamme käyttävät Mobifyta monin eri tavoin.


Mobifyn käyttäjätarinoissa esittelemme asiakaskokemuksia ja henkilöitä näiden takana. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme pääsevät kertomaan omin sanoin itsestään ja siitä miten Mobify on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Tällä kertaa vuorossa on Rasmus, jonka tarinan voit lukea alta.

Mobifyn asiakastarinat - Rasmus

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella

Olen Rasmus ja 29-vuotias, urheilullinen mies, joka harrastaa Jääkiekkoa, Padelia ja kaikenlaista muutakin. Tykkään myös remontoimisesta ja muusta DIY (tee-se-itse) asioista.

Mistä kuulit Mobifysta?

Instagramissa saattoi 2019 tulla mainos vastaan. Koska toinen käyttämäni sovellus meni konkurssiin, yritin löytää vastaavaa.

Miten kauan olet käyttänyt Mobifyta?

Marraskuussa 2019 lisäsin ensimmäisen laskun sovellukseen ja siitä lähtien olen käyttänyt.

Miten Mobifyn käyttö on vaikuttanut arkeesi?

Mobifyn avulla näen heti, onko joku lasku maksamatta, näen myös arkistossa, paljonko rahaa on mennyt elämän eri osa-alueisiin ja sovellus muistuttaa erääntyvistä maksuista. Tämä auttaa kuukausittain maksujen hoitoa.

Mitä Mobifyn ominaisuutta käytät eniten ja miksi?

Laskujen maksamiseen käytän eniten. Lisäksi kun teen jonkun isomman ostoksen, niin tallennan takuukuitin dokumentteihin.

Miten paljon olet ansainnut bonuksia käyttämällä Mobifyta?

Yli 160 € viimeisen 3 vuoden aikana. Järkyttävä määrä laskuja 😂

Mitä haluaisit kehittää Mobifyssa?

Vielä helpompi ja nopeampi maksujen hyväksyntä. Esimerkiksi, että kirjaudut pankkitunnuksilla sovellukseen, jonka jälkeen ei enää tarvitsisi tunnistautua ja hyväksyä kaikkia laskuja erikseen.

Seuraava tarina sinun kokemuksistasi?

Haluatko kertoa omat kokemuksesi Mobifyn käytöstä ja jakaa ne kanssamme muille asiakkaille. Ota meihin yhteyttä ja sinulla on mahdollisuus olla seuraavan tarinan päähahmo.