Mobifyn asiakastarinat – Nina

Mobify on jo yli 5 vuoden ajan tehnyt töitä paremman arjen puolesta. Tavoite on edelleen sama ja haluamme entisestään helpottaa kuluttajien arkea. Mobify-sovelluksen tarjoamat palvelut ovat vuosien saatossa kasvaneet määrältään ja ominaisuuksiltaan huimasti ja tästä syystä asiakkaamme käyttävät Mobifyta monin eri tavoin.


Mobifyn käyttäjätarinoissa esittelemme asiakaskokemuksia ja henkilöitä näiden takana. Käyttäjätarinoissa asiakkaamme pääsevät kertomaan omin sanoin itsestään ja siitä miten Mobify on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Tällä kertaa vuorossa on Nina, jonka tarinan voit lukea alta.

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella.

Olen 43-vuotias, asun Aurassa ja olen eläkkeellä. Omistan myös kaksi hevosta.

Miten kuulit Mobifysta?

Näin mainoksen Iltalehdessä. Siihen aikaan sovellus oli vielä Clark nimellä.

Miten kauan olet käyttänyt Mobifyta?

Varmaan 3-vuotta ainakin. Aloitin käytön melkein heti, kun Iltalehdessä mainostettiin ”Talous yhdessä paikassa Clark”.

Miten Mobifyn käyttö on vaikuttanut arkeesi?

Näen kaikki laskut hyvin yhdestä paikasta, joten kyllä on helpottanut. Tulee myös muistutukset eräpäivistä, joten ei pääse laskut unohtumaan. Olen myös huomannut, että todella harvat rahoituslaitokset käyttävät e-laskua.

Mitä Mobifyn ominaisuutta käytät eniten ja miksi?

Laskujen maksua ja niiden seurantaa, kaikki kun on yhdessä paikassa.

Miten paljon olet ansainnut bonuksia käyttämällä Mobifyta?

Sitä, miten paljon olen bonuksia ansainnut, en näe sovelluksesta, muuten kuin laskemalla kaikki yhteen, mutta veikkaisin 2000 €*. Bonuksia olen käyttänyt laskujen maksuun. Verkkokauppaostoksista tulee aika hyvin bonuksia.

*Oikea vastaus artikkelia kirjoitettaessa on yli 2650 €.

Onko sinulla kehitysehdotuksia Mobifyn tiimille?

Nyt ei kehitysehdotuksia ole antaa. Olen asiakaspalveluun muutamia ideoita aikoinaan laittanut ja onhan ne tulleetkin, kuten pdf laskun lisääminen. 

Seuraava tarina sinun kokemuksistasi?

Haluatko kertoa omat kokemuksesi Mobifyn käytöstä ja jakaa ne kanssamme muille asiakkaille. Ota meihin yhteyttä ja sinulla on mahdollisuus olla seuraavan tarinan päähahmo.