Näin laitat talouden järjestykseen

Sähkölasku, vuokralasku, puhelinlasku – nämä ovat vain muutamia esimerkkejä laskuista, joita suomalaiset kotitaloudet makselevat kuukausittain. Kiireisen arjen keskellä voi olla haastavaa pysyä perässä, mitkä kaikki laskut ovat tulleet maksettua. Lisäksi satunnaisia ostoksia voi helposti tulla kuittailtua luottokortilta, mikä voi vielä sekoittaa kulujen hallintaa.

Oman haasteen tuovat vielä erilliset käyttötilit ja kulujen jakaminen puolison kanssa. Tällaisessa tilanteessa voi olla erittäin vaikeaa pysyä perässä, millaisia menoja on maksettu ja miltä tililtä. Pahimmassa tapauksessa laskut voivat jäädä maksamatta, mikäli laskujen seuranta ei pysy hallinnassa ja ylimääräisiä kustannuksia voi kertyä maksumuistutuksista.

Onneksi laskujen hallinnan seurantaan on keksitty ratkaisu. Mobify-palveluun voit keskittää kaikki laskusi, maksaa ja hallinnoida niitä samassa paikkassa.. Rekisteröinti ja palvelun käyttö on kuluttajalle ilmaista. Mikä parasta, Mobifysta voit myös tienata rahaa – saat 0,3 prosentin maksutapaedun jokaisen laskun loppusummasta ja 5 euron suosittelubonuksen jokaisesta uudesta käyttäjästä.

Monille meistä tulee yllättäviä kustannuksia, joita ei ole osannut ennakoida. Mobifyn luoma ainutlaatuinen Taloustili antaa pelivaraa laskujen maksamiseen. Taloustili vastaa juuri tähän haasteeseen ja vähentää stressiäsi, jotta voit keskittyä muihin elämässä tärkeisiin asioihin. Taloustili tuo helpotusta laskujen ja kulujen hallintaan. Se on 1000€ luotto Mobify-palvelun sisällä, jolla voit maksaa laskujasi luotolla, kun sitä tarvitset. Luottoa voit lyhentää takaisin osissa tai maksaa kerralla takaisin, valinta on sinun. Taloustilin korko on maltillinen ja kulut läpinäkyvät, sillä kustannuksia veloitetaan vain käytetystä saldosta. Laskujen ja lainojen yhdistäminen auttaa sinua pitämään tilanteen hallinnassa, kun Mobifyn ansiosta tiedät, mihin rahasi menee.

Kulut kuriin ja budjettia rakentamaan

Kun olet keskittänyt kulusi Mobifyn helppokäyttöiseen sovellukseen, voit alkaa järjestelmällisesti seurata kulujasi ja katsoa, mihin rahasi menee. Voit kätevästi seurata, mihin kuluihin rahasi tarkalleen menevät, sillä laskut arkistoituvat automaattisesti palveluun sekä palvelu luo sinulle diagrammeja, joten myös tulevien kuukausien budjetointi on sovelluksen käyttäjänä huomattavasti helpompaa.

Voit havaintojesi perusteella listata tulot ja menot esimerkiksi Excel-taulukkoon omiin sarakkeisiin. Menot on hyvä jakaa pakollisiin ja vapaaehtoisiin menoihin. Esimerkiksi sähkölasku, vakuutukset ja asumiskulut ovat pakollisia menoja, kun taas vapaaehtoisiin menoihin lukeutuvat mm. ravintolakäynnit, suoratoistopalvelut ja muut kulut, joita ilman voi myös tarvittaessa elää.

Mobifyn käyttö voi opettaa sinulle yllättäviä asioita omasta rahankäytöstäsi ja voit etenkin vapaaehtoisia menoja tutkiessa miettiä, olisiko sinulla kuluja, joista voit säästää. Tällä tavalla voit saada lisää käyttörahaa, kun teet järjestelmällistä kulujen seurantaa.

Aloita Mobifyn käyttö nyt! Voit rekisteröityä tästä.

Taloustili hakemuksen voit täyttää sovelluksessa tai suoraan verkossa.

Haluatko sinäkin tienata rahaa maksamalla laskuja? Lataa Mobify-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Sovellus on käyttäjilleen täysin maksuton, ja kaikki toiminnot ovat tarjolla myös verkossa osoitteessa Mobify.fi.