Kulutuspiikit kuriin

Taloustili on 1000 euron luottotili, joka on käytettävissä laskujen maksuun Mobify palvelussa. Taloustilin avulla pilkot suuret kulut ja kevennät kasaantuneiden laskujen aiheuttamaa taakkaa.

Voit lyhentää luottoa takaisin osissa tai maksaa kerralla, valinta on sinun. Haluamme tarjota sinulle joustavuutta, jotta sinun olisi helpompi suunnitella arkeasi. Voit täyttää hakemuksen sovelluksessa tai verkkosivuilla. Saat päätöksen muutamassa arkipäivässä, jonka jälkeen Taloustili -ominaisuus on käytössäsi.

Mobify Taloustili tuo tasaisuutta arkeesi

Luottoraja

Enemmän joustavuutta,
vähemmän stressiä

Kustannukset

Edullinen vaihtoehto takaa mielenrauhan

Maksa takaisin osissa

Tasaisuus on hyväksi. Varsinkin kuluissa.

Joustavampaa laskujen maksua

Kuluttajat ovat tottuneet maksamaan arjen suurimpia hankintoja osamaksulla joko luottokortin tai muiden osamaksupalvelujen avulla. Laskuihin eli arjen menoihin ei kuitenkaan ole löytynyt järkevää ratkaisua, joka olisi joustava ja edullinen.

Laskut tyypillisesti muodostavat kuukausittain kuluttajan suurimman menoerän ja ennakoimattomat laskut voivat aiheuttaa yllätyksiä, vaikka olisit pyrkinyt budjetoimaan kuukauden menosi tarkasti. Haluamme tarjota käyttäjillemme kaikki tarpeelliset työkalut talouden hallintaan ja siksi päätimme tarjota Taloustili -ominaisuuden.

Taloustili tuo kaivattua joustavuutta myös laskujen maksamiseen.