Taloustili uudistuu

Useat asiakkaamme ovat löytäneet Taloustili -ominaisuuden helpottamaan arkeaan. Taloustilillä voit maksaa laskut osissa. Asiakkaidemme antaman palautteen perusteella olemme tehneet muutamia parannuksia tähän ominaisuuteen. Taloustilin minimilyhennys on jatkossa 3 %, joka pienentää merkittävästi kuukausittaista lyhennyslaskua (aiemman 10-20% sijasta). Muutokset astuvat voimaan 1.10.2020.

Helpotimme myös Taloustilin hakemista poistamalla maksukorttiveloituksen. Aiemmin Taloustilin kuukausimaksu veloitettiin suoraan kortilta, mutta nyt kuukausimaksu (2,99 €) on laskun yhteydessä. Korttitietojen lisääminen poistuu näin koko palvelusta.

Taloustili on nyt entistä joustavampi ratkaisu arjen ylä- ja alamäkien tasoittamiseen. Voit tutustua palveluun tarkemmin verkkosivuilla ja tehdä hakemuksen, kun tarve yllättää.

Voit kysyä meiltä aiheesta suoraan vastaamalla tähän sähköpostiin. Voit myös soittaa meille puhelinasiakaspalveluun tai ottaa yhteyttä lomakkeen kautta.

Tutustu Taloustiliin mobiilisovelluksessa tai verkkosivuillamme tästä linkistä.

 

 

Lataa Mobify- sovellus

Voit ladata mobiilisovelluksen sovelluskaupastasi. Voit valita missä ja milloin talouttasi hoidat, kun se kulkee puhelimessasi kätevästi mukana.
Lataa Mobify-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Sovellus on käyttäjilleen täysin maksuton, ja kaikki toiminnot ovat tarjolla myös verkossa osoitteessa Mobify.fi.